Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

de unde stiu eu daca demisia este imputabila mie sau nu?
1. Demisia este imputabila salariatului deoarece el a solicitat incetarea CIM, este vointa lui, fara amestecul angajatorului.
2. Prin motive neimputabile salariatului se intelege incetarea CIM cu unul din urmatoarele articole din Codul muncii: art. 31 alin. (4.1), art. 56 lit. b), e), f), h) şi j), art. 61 lit. c) şi d), art. 65 alin. (1), art. 94 alin. (4).
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 veronica38	                   

am fost angajata cu contract pe perioada nedeterminata pana la data de 03 03 20 11 cand am decis sa-mi depun lichidarea la zi ,mi sa desfacut contractu cu art ... (vezi toată discuția)
	                    veronica38	                   

am fost angajata cu contract pe perioada nedeterminata pana la data de 03 03 20 11 cand am decis sa-mi depun lichidarea la zi ,mi sa desfacut contractu cu art ... (vezi toată discuția)

socata	                   

sunt  angajata  pe  perioada  determinata  pana  in  mai  2011.as  beneficia  de somaj  daca  persoana in  locul  careia  sunt  s-ar  intoarce  la  munca?  dar ... (vezi toată discuția)
	                    socata	                   

sunt  angajata  pe  perioada  determinata  pana  in  mai  2011.as  beneficia  de somaj  daca  persoana in  locul  careia  sunt  s-ar  intoarce  la  munca?  dar ... (vezi toată discuția)

ComanS	                   

In luna ianuarie fac 2 ani...in acesti 2 ani am lucrat ca agent securitate bancar timp de 11luni si doua saptamani...dupa care agentia bancara a renuntat la ... (vezi toată discuția)
	                    ComanS	                   

In luna ianuarie fac 2 ani...in acesti 2 ani am lucrat ca agent securitate bancar timp de 11luni si doua saptamani...dupa care agentia bancara a renuntat la ... (vezi toată discuția)