avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale executare silita ANAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

executare silita ANAF

Buna ziua.. as avea o intrebare.
Sa zicem ca o societate are datorii catre Anaf - bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, impozit pe profit, TVA, etc. Nu a putut achita o perioada de cateva luni aceste datorii din lipsa incasarilor si acum Anaf-ul vrea sa puna sub sechestru unul dintre cele doua autovehicule detinute de societate.
S-a inceput plata datoriilor insa cu o suma de 10.000 lei... restanta la Anaf fiind de aproape 90.000.
Exista vreo modalitate de a evita punerea sub sechestru?
Cel mai recent răspuns: EUGEN BOT , Consultant fiscal 21:56, 10 Iunie 2011
Legal nu, dar incercati esalonarea obligatiiloe fiscale restante cu organul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la stat, sechestru bunuri mobile alinabella alinabella Buna seara, Am avut pe o societate un autoturism in leasing. Am incheiat leasingul luna aceasta, am luat de la SPIT certificat fiscal pentru vanzarea ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren cu sechestru anaf de la o societate inactiva careia i-a fost ceruta insolventa de catre ditl MRSCRS MRSCRS Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren pe care sunt si cateva constructii, respectiv o casa si 2 hale (constructiile se afla intr-o stare degradata). ... (vezi toată discuția)
Cerere de faliment declansat de fisc inlineasofa inlineasofa Un srl are o datoria catre fisc pe suma de 250.000 lei pentru impozit pe profit. Fiscul a spus ca daca srl nu plateste acesta suma pana sfarsitul 2011 va ... (vezi toată discuția)