Catalin699 a scris:
Mentionez ca nu am fost niciodata violent cu ea.
In cazuri de divort un motiv este violenta, un cu totul alt motiv poate constitui "indolenta" sau cu alte cuvinte lipsa de implicare la nivelul dorit de un partener mult prea activ sau
o solutie personala noua de relationare in convietuire care pare mai fericita.
Mai mult ,nu cu multa vreme inainte de a-mi cere sa plec, recunostea in fata unor prieteni ca nu ar face nimc sa ma piarda.
Omul este fiinta schimbatoare in ceea ce gandeste, spune si face la un moment dat sau poate ca la un moment dat gandeste una , spune alta si face altceva.
Nu vreau sa fiu cinic dar poate ca se gandea la trecerea dvs. pe alta lume si nu la o convietuire impreuna. Greu de stiut ce se ascunde in spatele unor afirmatii exprimate in limba romana care are nuante infinite de interpretare. Sper sa o luati ca pe o gluma. :)
Chiar azi am discutat cu ea cand mi-a spus ca vom mai vorbi doar la tribunal.
Sunt de parere ca a decis dupa deliberarea cu sine insusi sau cu ajutorul unor alte persoane mai mult sau mai putin apropiate. Respectarea deciziei altora consider ca este un "secret" al unei vieti de calitate.
As putea aduce,eventul,ca martori persoanele in fata carora m-a vorbit de bine?
Martorii nu pot aduce argumente decat pentru un moment trecut, nu pentru unul prezent. Daca a fost asa cum spun martorii si acum este altfel cu ce credeti ca va ajuta acestia ?