avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata externa factura din cont euro
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata externa factura din cont euro

Un srl cu obiectul activitatii constructii , cu atestat de operator intercomunitar are de platit o factura in euro emisa de o firma din Italia.Banca la care srl-ul are cont si in euro si in lei sustine ca nu poate sa faca plata direct din contul cu euro, si ca trebuie transferati banii din contul in lei in contul euro , care implica comisioane de schimb si alte comisioane .este corect ?ce ar trebui sa faca srl-ul ca sa poate folosi direct contul de euro pt plati externe ?X-(
Cel mai recent răspuns: 12luc , utilizator 00:15, 4 Mai 2011
in contul SRL in valuta , exista bani ?
Da . Mult mai multi euro decat valoarea facturii
atunci nu este nici un motiv sa cumparati valuta ; plata externa ar trebui sa fie onorata de catre banca
Multumim frumos .:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Monografia platilor printr-o institutie financiara nebancara letitiamc letitiamc Buna ziua, Administratorul societatii romane private (SRL) la care tin contabilitatea doreste sa faca plati prin conturile unei societati financiare nebancare ... (vezi toată discuția)
Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)