avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restituire drepturi salariale
Discuție deschisă în Executare silită

restituire drepturi salariale

In urma unui proces am castigat in instanta niste drepturi salariale - prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila .Cu ceva timp in urma am primit o instiintare a unei firme de recuperare creante , in care se spune ca hotararea respectiva a fost desfintata si sunt somat sa restitui suma respectiva altfel voi fi executat silit pentru recuperarea banilor.
Se poate desfiinta o hotarare ramasa definitiva? daca da , nu este normal ca partile implicate sa fie notificate despre acest lucru? In cazul in care refuz sa restitui banii - eu nefiind informat ca sentinta respectiva a fost desfintata ,nu vad nici un motiv pentru care as restitui un drept castigat in instanta - exista cai legale de a fi executat silit ?
Cel mai recent răspuns: valiungur , utilizator 18:21, 4 Mai 2011
cauta pe portalul instantelor numele tau si vezi daca e adevarat sau nu.
Ai spus ca hotararea este definitiva, nu si irevocabila, deci se poate sa fie desfiintata...
bine , dar oricum ar fi trebuit sa fiu instiintat cumva de faptul ca hotararea a fost desfintata , la fel cum s-a comunicat sentinta in mod oficial , cel putin asa ar fi normal- poate ma insel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont pensie ppp974273 ppp974273 Buna seara, Sotul meu a castigat in instanta, in urma unui proces colectiv, drepturi banesti pe care le=a incasat. Azi s-a trezit cu contul de pensie ... (vezi toată discuția)
Executare silita bcory bcory Momentul de timp la care o hotarare judecatoreasca devine executorie este dat de momentul in care hotararea a devenit definitiva. (ulterior, ea a devenit si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare catalina_maria2012 catalina_maria2012 Solutie:Admite recursul, modifica sentinta, admite in parte contestatia la executare, anuleaza somatia executorului cu o suma de bani, irevocabila. Executarea ... (vezi toată discuția)