avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cenzor asociatie de proprietari!?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cenzor asociatie de proprietari!?

Buna ziua. Am contactat zilele acestea un cenzor pentru asociatia noastra de proprietari. L-am gasit pe net la [EDITAT] . Este Expert Contabil si este si Autorizat de Primarie pentru functia de administrator de Imobile. Deci se pare ca stie cu ce se "mananca" meseria asta....adica chiar verifica actele si...nu face ca altii..decat sa puna stampila. Am vorbit la telefon cu dansul, si am vizitat site-ul dumnealui. La rubrica Servicii Oferite Asociatiilor de Proprietari are si tarifele pentru activitatea de Cenzor. Stie cineva sa imi spuna daca aceste tarife sunt ok? Din discutiile avute am inteles ca vrea sa ne si ajute sa il invete pe administrator sa faca actele corect, dar mi-a spus ca din experienta multi administratori nu sunt deschisi sa aplice corect legea, iar dansul nu face rabat de la prevederile legale. Ce ziceti? O fi bine sa luam un cenzor expert contabil si sa ne ceara sa fie toate actele corecte...ca am inteles ca daca este sa le faca precum scrie la lege...atunci administratorul are de munca cu registrele acelea...pe care le cere legea si care sunt indispensabile pentru evitarea furturilor din asociatie. Eu vreau sa il propun in Adunarea Generala.....insa vrea sa stiu ce parere aveti dumneavoastra despre oferta dansului... si pentru ca mi se pare cam exagerat ...sa facem totul ca la Lege.... sa intram in legalitate cu toate actele...cum sustine in site. [EDITAT] Va Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 22:18, 4 Mai 2011
Eu consider că la asociaţiile de proprietari ca peste tot trebuie respectate toate prevederile legale în vigoare. Când va veni un control de la primărie dacă nu este totul o.k. ce faceţi? Plătiţi dumneavoastră amenda? Aşa că mai bine este să luaţi în considerare oferta domnului expert contabil.Sfatul meu sincer pentru a nu avea probleme.O seară bună şi spor la lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari lfc lfc 1.Buna ziua. Am citit in Normele la Legea Locuintei 230/2007 art 21,22 ca la o asociatie de proprietari trebuie sa existe un registru jurnal, un registru ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern la asociatii de proprietari arhicoc arhicoc Conform Legii 230/2007: \"Daca dintre membrii asociatiei de proprietari nu se poate alege un cenzor sau comisia de cenzori, atunci adunarea generala a ... (vezi toată discuția)
Cenzor +expert contabil elevic elevic Buna ziua, Va expun urmatoare situatie. In urma Adunarii Generale a Asociatiei de Proprietari s-a schimbat toata conducerea:presedinte,cenzor(si-a dat ... (vezi toată discuția)