avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pagubit - societate in faliment
Discuție deschisă în Executare silită

pagubit - societate in faliment

am fost si in dosarul de la inalta curte de casatie si justitie si procesul sa incheiat pe 4 06 2009 am primit hot. de la T R B dar de la curte nu , nu am facut, executare silita sau inscriere la dosarul de la C E cu membri f n i la ce timp se perima (la 3 ani }ce ma sfatuiti sa fac sa mai astept poate ne da guvernanti bani bagati de noi si furati de vintu si altii acum vin tot felul de av. ptr. executare cere 50euro sau anpi 100 euro pentru procesul la C E D O la 650 de unitati pe care le am
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 11:52, 6 Mai 2011
pe problema fni du-te la D-na Dorina Gont - executor judecatoresc. Ea e nr. 1 pe executarile FNI :). Te va rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

F n i ionel071965 ionel071965 Mai am vro sansa sa recuperez bani de la F N I ? am fost citat an mai multe procese . ASI gasi pe cineva sa vand aceste \" creante \" ? LA STRASSBURG LA ... (vezi toată discuția)
Model cerere mamarama mamarama Buna ziua. Am o sentinta definitiva printr- decizie a inaltei curti de casatie si justitie def din luna ianuarie, insa sentinta nu poate fi pusa in executare ... (vezi toată discuția)
Ajutor. lipsa contradictoriu - decedat . ContSters118550 ContSters118550 Buna seara , am proces declansat ptr. uzucapiune (de peste 30 de ani) vanzatori si cumparatori (- parinti mei -) decedati . In actiune nu am specificat ... (vezi toată discuția)