avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita executor bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita executor bancar

Daca s-a emis o Instiintare de plata din partea unui executor bancar pe suma totala aferenta unui credit bancar ipotecar se mai poate reveni asupra ei daca se achita ratele restante la zi?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:52, 16 Mai 2011
Da. Pe de alta parte va sugerez sa luati legatura cu respectivul executor , inainte de achitarea restantelor.
Sergia, raspunsul e simplu. Se va renunta la executare doar daca achiti integral creditul sau te intelegi cu banca ( reesalonare). Mergi pe a 2-a varianta.
Nu ati specificat stadiul creditului, cand a-ti primit notificarea, daca anterior, creditul d-stra a fost la o societate de recuperare, inseamna ca nu mai puteti discuta cu banca in vederea reesalonari. Este necesar sa luati legatura cu executorul in vederea ajungeri la o intelegere amiabila, pt. a nu se ajunge la vinderea gajului la licitatie.
Dosarul a ajuns in executare silita pt ca s-a declarat scadent anticipat. Probabil executorul bancar v-a instiintat ca a ajuns dosarul la el si urmeaza sa execute silit.
Probabil a trimis deja cererea de incuviintare a executarii silite la instanta.
In orice moment va puteti intelege cu banca, puteti reesalona creditul daca veniturile dvs. sunt suficiente pt. asta
nu. in majoritatea contractelor de credit exista o clauza specifica in care este specificat ca la X zile de intarziere se va trece la executarea silita , toata suma devenind exigibila (de executat).
Acesta este si motivul pentru care in somatia de plata a fost trecuta suma totala.

Alte discuții în legătură

Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Executor bancar andac andac Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)