avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri

In conformitate cu H.G nr. 585/2002 ca interpretare la aceasta clasificare a „ Standardelor nationale de protectie a informatiilor clasificate in Romania” si H.G. nr.781/2002 „privind protectia informatiilor secrete de serviciu” ce incalca constitutia privind Drepturile Omului si a tuturor cetatenilor ca Stat U.E. prin clasificare ca decizii ce ascund un eveniment istoric prin inscrisuri intocmite gresite si subiective in documente oficiale.
Ca drepturi garantate si protejate de lege ce trebuiau ajutati cetatenii privind dreptul la aparare si in nici un caz, motiv s-au forma interzisi si privati de libertatea castigata ce garanteaza prin constitutie in acest Stat greu incercat de istorie;
Actiuni intemeiate pe Legea 221/2009, la obligarea de despagubiri ce poate sa beneficieze si aplicate ca tratare a fostilor soldati in termen ce au suferit in urma unor măsuri administrative abuzive cu caracter politic, ca fiind „condamnati” prin clasificare de documente ca secret privind drepturi castigate si neacordate prin LEGEa PL 299, în conformitate cu Legea nr. 341/2004.
Cum se calculeaza despagubirea morala din moment ce decide judecatorul prin impunere politica o suma fixa, si care este termenul de prescrierie a faptelor judecarii in perioada procesului,
Va rog un raspuns pana nu se voteaza si o contralege la care solicit un avocat interesat sa ma reprezinte pe probe in instanta si, sa se foloseasca de legile politice acestor vremuri tulburi pentru a-si face renume si castigarea profitului din daune morale prin obligarea institutiilor vinovate la plata, ca cea a angajatilor nu ma priveste pe mine ca nu au fost plati si au lucrat pentru mine.  Va multumesc cu respect
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters206252 , utilizator 18:46, 19 Mai 2011
1.In cadrul unui proces civil am solicitat" verificarea de scripte pentru documentele prin care s-au făcut modificările la contractul de muncă şi încetarea contractului individual de muncă pentru a se evidenţia faptul că aceste semnături nu-mi aparţin şi dacă această verificare nu este concludentă solicit o expertiză grafoscopică care să confirme faptul că aceste semnături nu-mi aparţin . Formulez această solicitare a procedurii de verificare de scripte în baza art. 178÷184 Cod de Procedură Civilă."
2.Am solicitat plata daunelor morale apreciate şi în funcţie de persoana subsemnatei, pregătirea profesională, actele medicale depuse la dosar - un număr de patru certificate de concediu medical prin care atest efectuarea concediilor medicale în urma îmbolnăvirii datorată stresului la care am fost supusă de angajator, precum şi faţă de atitudinea procesuală a societăţii, cu precizarea că s-a dovedit culpa exclusivă a angajatorului prin emiterea de acte dăunătoare subsemnatei- ca urmare a efectuarii expertizei grafoscopice.
Cu stima
Stimata Doamna totul este ok, aveti multa dreptate. Am documente oficiale ce incrimineaza ca probe, dar inca nu am gasit avocat sa le puna cap la cap si sa nu ma complic mai mult decat pare. Cum fac sa fie acceptate ca probe ce sa argumenteze un castig de cel putin un milion euro peste minim 3 ani la cat va dura procesul de nul pot scurta la 3 infatisari. Ce inseamna un venit mediu anual in statele UE ca respect pentru cetateanul lor ce vor fi obligati si aici alesi dupa ce va expira noul cod..Cu respect o doamna frumoasa
Daca partea financiara nu este o problema pentru dumneavoastra in angajarea unui avocat sfatul meu este sa gasiti un avocat care sa va reprezinte interesele. In orice caz o sa va recuperati cheltuielile judiciare de la angajator.
Cu stima
bn.seara.Nina1 a scris:

Daca .. , este sa gasiti un avocat care sa va reprezinte interesele. In orice caz o sa va recuperati cheltuielile judiciare de la angajator.
Cred ca doar atata la cum se aplica justitia in tara, am sanse mai mari sa mor decat sa recuperez doar prejudiciul provocat de proces si achitarea lui sa il dau avocatului, cu ce ma scot eu .?
Pot accepta inceperea uni proces intemeiat pe probe, daca are cine sa ma reprezinte si sa garanteze 3 infatisari, ca mai mult o sa castige doar la terminarea lui.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
Faceti apel la domnii/doamnele avocati de pe site si sigur veti gasi un avocat care sa va reprezinte cu profesionalism. Trebuie sa fiti mai optimist in ceea ce priveste sistemul judiciar.
Cu stima

Alte discuții în legătură

Intrebare julien_slbz julien_slbz expedierea corespondentei prin posta intra sub incidenta OUG 3472006 ? Multumesc (vezi toată discuția)
Masurile administrative cu caracter politic ContSters206252 ContSters206252 2 Masurile administrative cu caracter politic sunt definite ca masuri administrative avand ca obiect dislocarea si stabilirea de domiciliu obligatoriu, ... (vezi toată discuția)
Cum se optine reprezentativitatea unui sindicat sory7633 sory7633 asi dori sa siu cum pot sa optin reprezentativitatea unui sindicat daca angajatorul este MApN si nu poate sati dea o adeverinta cu numarul de salariati care ... (vezi toată discuția)