avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta salariat

Am marea rugaminte daca puteti sa -mi spuneti unde gasesc un tipizat pentru o adeverinta de venit din care sa reiasa ca lucrez cu contract de munca perioada nedeterminata si un program de 8 ore ,pe care sa o adresez Administratiei Finantelor Publice .Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: camellia_camy , utilizator 08:35, 4 Iulie 2008
Cat de mare este firma dvs. de nu gasiti pe nimeni sa faca o adeverinta?
Nu exista adeverinte tip pentru orice fel de solicitare.
Va dau un model:

ADEVERINTA
Se adevereste prin prezenta ca dl/dna... CNP... este salariat/a al/a societatii noastre de la data de ... cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata si cu un program de 8 ore pe zi. Se elibereaza prezenta, la cerere, spre a-i servi la AFP.
ADMINISTRATOR...
Bineinteles adeverinta va avea antet si nr. de inregistrare. S-ar putea sa va ceara sa fie vizata si de ITM.
Daca nu are cine sa faca o adeverinta, cum aveti nevoie la AFP, redactati-o dvs. conform celor indicate de D-nul Tudor Valeriu si rugati pe reprezentantul legal al societatii la care lucrati sa o semneze, sa o stampileze si o inregistrati in registrul de intrari -iesiri.

cum nu am gasit nici eu o rice fel de adeverinta pt orice problema va recomand si eu sa folositi modelul de mai sus pe care sa il semneze reprezentantul societatii si apoi sa il inregistrati.
Un model usor de folosit este cel care se utilizeaza la ITM-uri.
Va multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de instalare madara madara Am depus dosarul pentru prima de instalare. Mi s-a primit dosarul dar nu am primit nici un nr de intrare sau asa ceva, in schimb mi s-a solicitat sa aduc la ... (vezi toată discuția)
Dosar prima de instalare radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o nelamurire referitoare la modelul de adeverinta de salariat pe care trebuie s-o duc lunar la AJOFM....mentionez ca am fost la agentie si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru 30% din indemnizatia de somaj CLAUDIA7828 CLAUDIA7828 Buna ziua. La firma la care lucrez se angajeaza o persoana care vine din somaj. Pt. a beneficia de 30% din indemnizatia de somaj trebuie depuse niste acte la ... (vezi toată discuția)