avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs litigiu de munca

buna ziua , acum o luna am castigat un litigiu de munca , iar pe pagina de internet a tribunalulu dambovita la numarul dosarului a aparut ca unitatea a facut recurs,acum 3 zile si pe pagina de internet a curtii de apel a aparut dosarul, la doua zile dupa aceea nu mai apare dosarul pe pagina de internet a curtii de apel si nici la tribunal in dreptul dosarului nu mai apare ca sa facut recure. Ce sa intamplat???
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:59, 8 Mai 2011
Mergeti la instanta si va interesati. Veti primi citatie oricum de la Curtea de apel pentru recurs.Dar e bine sa va interesati din vreme la cele doua instante si urmariti dosarul pentru a nu pierde termenul .
Mergeti la arhiva tribunalului unde s-a judecat fondul si vedeti daca s-a recurat sentinta.
Oricum, sentinta instantei de fond este executorie, chiar daca s-a declarat recurs.
in mod sigur e o eroare pe site ca nu apare. oricum va trebui sa fiti citat ca intimat pt primul termen de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - solutie de amanare pentru lipsa de procedura alinabuzaianu alinabuzaianu Buna ziua, Am un dosar (contestatie decizie de concediere) aflat in faza de recurs la Curtea de Apel Ploiesti. Dupa sentinta data de instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si faliment societate s.r.l apostolga apostolga 1. In urma nedepunerii bilantului contabil in anul 2010 a fost introdusa actiunea de dizolvare la tribunal...Am depus bilantul pe urma si am facut apel la ... (vezi toată discuția)