Serban Tanase 
	    	Consultant asigurari

Serban Tanase 
	    	Consultant asigurari	    

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

ContSters174925 
	    	Utilizator

ContSters174925 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 foxi	                   

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pertinent la intrebarea urmatoare: daca eu am platit in avans leasingul la masina ( am sunat la banca ... (vezi toată discuția)
	                    foxi	                   

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pertinent la intrebarea urmatoare: daca eu am platit in avans leasingul la masina ( am sunat la banca ... (vezi toată discuția)

tantelu	                   

Am cumparat o masina in leasing, si in urma unui accident de masina , pentru care  eu  nu am  fost vinovat am descoperit ca  nu am Asigurare Casco.
Am in ... (vezi toată discuția)
	                    tantelu	                   

Am cumparat o masina in leasing, si in urma unui accident de masina , pentru care  eu  nu am  fost vinovat am descoperit ca  nu am Asigurare Casco.
Am in ... (vezi toată discuția)

nicmar82	                   

Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
	                    nicmar82	                   

Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)