avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren mostenit de la o persoana in intretinere- fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren mostenit de la o persoana in intretinere- fara acte

Buna ziua,

Vreau sa cumpar un teren extravilan. Terenul apartine unei familii care a avut in intretinere o batrana. Dar nu au facut acte. Impozitul nu mai e platit de 4-5 ani , si nici nu doresc sa-l mai achite.
Tot satul stie ca batrana care a fost in intretinere a lasat terenul acestei familii , dar in CF figureaza sotul batranei , care a decedat inaintea ei.
In aceasta situatie , ce ar fi de facut , mentionez ca actualii proprietari ,, de fapt,, sunt de acord sa vanda terenul respectiv , nu au bani sa achite impozitul restant si primaria este in pragul executarii silite.Adica nu stiu ce inseamna in pragul , trecand deja 4-5 ani de la ultima plata a impozitului.
Eu doresc sa cumpar terenul , si sa achit impozitul restant.
Se poate face ceva in aceasta situatie?
Multumiri,
Anamaria Suciu
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:31, 9 Mai 2011
daca stiti ca nu exista mostenitori atunci nu va ramane decat optiunea executarii silite, sa cumparati prin licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intravilan, ultimul proprietar acuma 33 de ani! agape_exc agape_exc Buna ziua!Am si eu o dilema!Si anume,vreau sa cumpar un teren intravilan(gradina),terenul respectiv nu sa mai lucrat de 30 de ani,si nici impozit nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- executare sulta GabrielCapita GabrielCapita Este vorba de o Batrana de 86 ani vaduva,locuieste intr-un apartament bun comun, dupa decesul sotului, fiica raposatului a dat in judecata pe vaduva pentru ... (vezi toată discuția)
Constructie cladire declarata la primarie roxana g23 roxana g23 Buna ziua,in urma cu cativa ani socrul si bunica sotului ne-au dat acordul VERBAL sa ne ridicam o casuta a carei existenta am declarat-o la primarie si platim ... (vezi toată discuția)