avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala din 2006
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala din 2006

In 2006 am primit o amenda penala pentru un accident rutier, in valoare de 1500 lei, care am achitat.
Azi cand am vrut sa scos cazierul apare amenda pe el si la politie spune ca amenda apare neplatit. Azi am cautat chitanta si nu am gasit :( nici sentinta, adica nimic despre acest caz.
Unde si cum pot plati amenda respectiva inca odata sa dispara din cazier?
Mentionez judecatoria unde am primit amenda e la 470 de km de domiciliu si pe siteul lor nu apare cazul meu.

Cel mai recent răspuns: labirint2011 , utilizator 00:45, 10 Mai 2011
Accidentul am avut in 2004 si acum suntem in 2011. Daca-l macar rupeam degetul mic intelegeam ca inca am consecinte, dar cheltuielile de spitalizare de 78 de lei spune mult.
E o aberatie totala :( sa fac iar 2-3 drumur de 470 km.
Aceste lucruri nu se prescriu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru vatamare corporala rody_23cris rody_23cris in luna iulie am avut un accident in timisoara. eram intr-o intersectie iar cand am luat virajul la dreapta am dat peste un pieton. Am coborat din masina sa ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal anti-coade anti-coade Buna ziua am si eu o nelemurire cineva a depus o plangere penala impotriva mea in urma unui accident rutier in care a fost vina mea pt neacordare de ... (vezi toată discuția)
Accident masina in norvegia zhakal zhakal Am avut un accident de masina in Norvegia in urma caruia am ranit usor un pieton pe trecerea de pietoni. Nu a necesitat spitalizare si vatamarea corporala nu ... (vezi toată discuția)