avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificare la un contract pe agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificare la un contract pe agentie imobiliara



sint in discutie pentru a cumpara un apartament -din pacate- prin agentie imobiliara. am vazut locatia si am fost de acord sa o cumpar. dar ei m-au pus sa semnez pe o conventie dupa ce am vazut locatia. ce se intimpla daca nu le dau nici un ban avind in vedere ca la numele adresei e taiat numele strazii si scris deasupra strada corecta.? eu am semnat in dreptul adresei dar nu si la modificare. e posibil ca si numarul apartamentuli sa fie scris gresit. pot cistiga procesul daca sint dat in judecata pentru ca nu vreaqu sa le dau bani??

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:02, 10 Mai 2011
corect e, daca ati apelat la serviciile lor ,sa le si platiti.
in instanta,fiecare porneste cu sanse egale, fiecare crede ca ar castiga, altfel nu am mai actiona in instanta, daca am crede de la bun inceput ca vom pierde.
mai departe depinde de probe si de felul in care sunt administrate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat pe agentie imobiliara lucianbc lucianbc sint in discutie pentru a cumpara un apartament -din pacate- prin agentie imobiliara. am vazut locatia si am fost de acord sa o cumpar. dar ei m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Greseala in acte ionut dg ionut dg va salut. In 2002 am cumparat un ap 2 cam.o parte din bani prin credit.In actul de proprietate numele strazii trecut era moldovita,iar in extrasul cf si in ... (vezi toată discuția)
Date identificare gresite in testament sotetm sotetm Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti care sunt pasii de urmat si cam cat poate dura rectificarea unor informatii trecute gresit intr-un testement. Mai exact mi ... (vezi toată discuția)