avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... provizion de risc de credit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

provizion de risc de credit

as dori sa stiu mai multe despre acest aspect; banca la care un prieten are un credit invoca faptul ca trebuie sa constituie provizioane pt restantele inregistrate; aceste provizioane nu sunt deductibile? nu se scad din baza care va fi impozitata?
nu sunt de specialitate, asa incat am rugamintea unor explicatii pentru un neinitiat

Alte discuții în legătură

Provizioane ContSters22096 ContSters22096 as dori sa stiu mai multe despre acest aspect; banca la care un prieten are un credit invoca faptul ca trebuie sa constituie provizioane pt restantele ... (vezi toată discuția)
Provizioane stefanl760 stefanl760 buna seara !am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea situatie : o societate care plateste impozit 3% poate constituii provizioane pentru deprecieri si daca ... (vezi toată discuția)
Credit de restructurare restant lylyan lylyan Buna La o societate care are un credit de restructurare si intra si cu acesta in restanta de 90 de zile ce urmari sunt? Are deci 3 rate restante in acest ... (vezi toată discuția)