avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale credit de restructurare restant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

credit de restructurare restant

Buna
La o societate care are un credit de restructurare si intra si cu acesta in restanta de 90 de zile ce urmari sunt?
Are deci 3 rate restante in acest moment si creditul este garantat cu ipoteca imobiliara.
Care sunt pasii sau mai bine zis termenele max pana la o executare silita.
Eu cred ca in acest moment este banca in impas pt ca trebuie sa isi constituie provizioane dar pana la executarea imobilului mai este.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionel Popa , Mediator 23:15, 30 Martie 2010
Experienta pe care o am imi permite sa constat ca bancile evita in multe situatii executarile silite, mai ales atunci cand situatia determina inevitabil nerecuperarea 100% a restantei. Costurile executarii silite nu convin si multe proceduri raman in faza de sperietoare, de constrangere a datornicului. Trebuie avute in vedere prevedrile contractuale intre partile implicate ca sa poti inntra intr-o evaluare corecta asupra cazului. Provizioanele sunt incomode pentru ambele parti. Luati legatura cu un auditor financiar cu experienta ca sa piteti actiona corect si eficient.
Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia dreptului de executare silita caprice caprice Buna ziua, ce inseamna prescriptia dreptului de executare silita ( in cazul neplatii ratelor la banca a unui credit ipotecar ) si cand intervine aceasta? Cand ... (vezi toată discuția)
Datorie banca, amenintari de la recuperatori delfinas delfinas Buna ziua! Problema mea e ca a multor altora. Urand creditele, dar fiind nevoita de situatie, am luat un credit de 17500 lei, pe 10 ani. Pana anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)