Muresan Felicia 
	    	Utilizator

Muresan Felicia 
	    	Utilizator	    

ContSters200573 
	    	Utilizator

ContSters200573 
	    	Utilizator	    

ContSters200573, utilizator
 ContSters200573, utilizator 	
			 LISONELTA300	                   

Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original.  Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)
	                    LISONELTA300	                   

Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original.  Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)

Conrad	                   

Situatia este urmatoarea:
 Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
	                    Conrad	                   

Situatia este urmatoarea:
 Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)

legalmgm	                   

„Românii au multe motive de mândrie”, a mai spus Prinţul Charles în discursul său, „iar această mândrie ar trebui să vă determine ... (vezi toată discuția)
	                    legalmgm	                   

„Românii au multe motive de mândrie”, a mai spus Prinţul Charles în discursul său, „iar această mândrie ar trebui să vă determine ... (vezi toată discuția)