avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl sau Intrep. individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl sau Intrep. individuala

Contabilul cu care m-am vazut azi pt. a vb. in vederea unei colaborari pt. srl-ul care trebuie sa i-mi iasa zilele acestea, mi-a sugerat sa deschid o intrep. individuala II .. insa din cate stiu eu pt. aceasta i-mi trebuie calificare pt. a obtine un cod c.a.e.n, si nici nu pot avea mai multe coduri pe o singura intrep.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:23, 10 Mai 2011
Eu consider că şi pentru un srl trebuie calificarea necesară. La întrepirndere individuală contabilitatea este în partidă simplă.Nu se depun bilanţuri de 2 ori pe an.
Depinde mult şi de domeniul de activitate pe care îl veţi desfăşura
Pai tocmai asta e voi avea mai multe domeni .... la srl-ul care i-mi iese va avea domeniu principal : Constructi Finisaje cred ca 4334 si secundare tot ce tine de acesta plus transport, organizari evenimente .. si ... toate ce se pot presta la terti ...daca alegeam intrep. indiv. nu cred ca puteam pune atatea coduri pe o sing. intrep. si cred ca i-mi trebuia calificari pt. fiecare.
Puteati sa va desfasurati activitatea si pe intreprindere individuala... Era bine sa va informati inainte de a trece la infiintarea SRL-ului. Radierea acestuia v-ar scoate din buzunar vreo 600-700 lei, iar infiintarea unei intreprinderi individuale vreo 300 lei. Per total nu ar fi o suma foarte mare. Evaluati-va profitul pe care il scontati si luati decizia care va avantajeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii infiintare ii romyher romyher as dori sa inteleg de ce este nevoie sa ai calificare pt infiintarea unei intreprinderi individuale? daca am dreptul sa angajez persoane atunci angajez una pe ... (vezi toată discuția)
Exista si alta optiune in afara de pfa pentru liber profesionisti? luchid luchid Buna ziua, De aproximativ 5 ani am decis sa fiu liber profesionist. Imi doresc mult sa raman la acest statut si pe viitor iar deschiderea unui PFA nu ma ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala sau pfa allexia007 allexia007 Buna ziua, Asi dori sa constitui o societate comerciala sau un PFA avand ca obiect de activitate consultanta; exista vreun cod caen potrivit pentru care la ... (vezi toată discuția)