eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

ContSters181996 
	    	Utilizator

ContSters181996 
	    	Utilizator	    

Delapidare, art. 215 ind. 1 Cod Penal
- Insusirea, folosirea sau traficarea, de catre un functionar, in interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 15 ani.
Daca nu sunteti acuza si de comiterea altor infractiuni, puteti beneficia de prevederile art. 74 ind. 1 Cod Penal, introdus prin Legea 202/2010, (Mica Reforma). Acesta prevede ca in cazul delapidarii, daca prejudiciul este mai mic de 50.000 de euro si este recuperat pana la rezolvarea cauzei in prima instanta, se va aplica amenda administrativa ce se trece in cazier.
 ContSters181996, utilizator
 ContSters181996, utilizator 	
			 eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

eumarian, utilizator
 eumarian, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ContSters77368	                   

Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters77368	                   

Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)

andreivancea	                   

Buna seara,
Am fost angajat la un S.C. in calitate de agent de vanzari si am falsificat niste chitante, suma lor nefiind mai mare de 5-6000 de lei.  ... (vezi toată discuția)
	                    andreivancea	                   

Buna seara,
Am fost angajat la un S.C. in calitate de agent de vanzari si am falsificat niste chitante, suma lor nefiind mai mare de 5-6000 de lei.  ... (vezi toată discuția)

andreea_roshkata	                   

buna ziua,as avea si eu o intrebare,am auzit intamplator ca s-ar da o noua lege in codul penal precum s-ar mai diminua pedepesele detinutiilor la jumate sau ... (vezi toată discuția)
	                    andreea_roshkata	                   

buna ziua,as avea si eu o intrebare,am auzit intamplator ca s-ar da o noua lege in codul penal precum s-ar mai diminua pedepesele detinutiilor la jumate sau ... (vezi toată discuția)