Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cristina I. 
	    	Utilizator

Cristina I. 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cristina I. 
	    	Utilizator

Cristina I. 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Deci modificarea privitoare la durata concediului de odihna pt salariatul cu jumatate de norma se rezolva prin redactarea unui act aditional in 2 exemplare, fara a se mai transmite prin Revisal.
~ final discuție ~
 RINCIK	                   

Am si eu urmatoarea intrebare.Am fost angajata acum 4 luni la un job.La interviu mi s-a comunicat ca voi avea un contract de munca pentru inceput cu 4 ore de ... (vezi toată discuția)
	                    RINCIK	                   

Am si eu urmatoarea intrebare.Am fost angajata acum 4 luni la un job.La interviu mi s-a comunicat ca voi avea un contract de munca pentru inceput cu 4 ore de ... (vezi toată discuția)

Radu Aura	                   

Se poate modifica prin act aditional un contract de munca cu norma intreaga, perioada nedeterminata in CIM perioada determinata, cu timp partial? Se poate timp ... (vezi toată discuția)
	                    Radu Aura	                   

Se poate modifica prin act aditional un contract de munca cu norma intreaga, perioada nedeterminata in CIM perioada determinata, cu timp partial? Se poate timp ... (vezi toată discuția)

alice53	                   

Am un ctr. m-ca partial de 4 ore si mi-am cerut dreptul la zilele de CO si mi s-a spus ca se injumatateste proportional cu ctr. meu de m-ca de 4 ore adica la ... (vezi toată discuția)
	                    alice53	                   

Am un ctr. m-ca partial de 4 ore si mi-am cerut dreptul la zilele de CO si mi s-a spus ca se injumatateste proportional cu ctr. meu de m-ca de 4 ore adica la ... (vezi toată discuția)