avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate - absolvent studii superioare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate - absolvent studii superioare

buna seara.
as dori sa stiu daca orice absolvent de studii superioare economice poate tine contabilitatea in cadrul unui srl, sau numai cei cu specializarea "contabilitate". mentionez ca sunt absolvent de marketing, dar nu mi-am luat inca diploma si nu stiu ce scrie pe ea. altcineva o sa-mi faca toate hartiile, dar este doar contabil autorizat, nu expert contabil. eu doar sa semnez.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
dwayanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 20:58, 11 Mai 2011
Si aveti curaj sa semnati?
Stiti ce semnati?Daca nu aveti specializare "contabilitate".
Daca administratorul firmei v-a angajat pe post de director economic..semnati:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Contabil fara facultate? cristinanca cristinanca pot angaja un contbil fara facultate?are doar un liceu teoretic si diploma de la ceva curs de contabilitate pe calculator.credeti ca pot sa-l angajez contabil ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)