avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Sunt persoana cu handicap de grd 1 si datorita faptului ca nu ma pot deplasa fara ajutor va implor sa ma ajutati cu un sfat Acum 2 luni mi-a murit mama iar tatal a decedat acum 9 ani , nu s-a facut succesiunea nici dupa tata Suntem 2 frati dar nu comunicam Ce se intampla daca nu dezbat succesiunea in 6 luni ? In acest caz e neaparat sa fac vreun act notarial, in decurs de 6 luni , in care sa specific ca accept succesiune sau pot sa dezbat succesiunea in termen nelimitat ? In cazul in care trebuie sa merg la notariat in termen de 6 luni este obligatoriu sa merg la notariatul de unde domicilia defunctul sau pot sa merg la notariatul unde eu am domiciliu ? Am neaparat nevoie de certificatul de deces? In speranta ca imi ve-ti raspunde va multumesc din suflet anticipat
Cel mai recent răspuns: mary_inger2007 , utilizator 17:18, 16 Mai 2011
Multumesc din suflet , D-zeu sa va rasplateasca pt sufletul bun pe care il aveti , scuze caci eram cam disperata si sper sa ma intelegeti avind in vedere starea mea de sanatate si situatie financiara ... uneori nu am nici bani de paine
O ZI PLINA DE BUCURII!
Va rog din suflet sa imi spune-ti care ar fi consecintele in care nu o sa reusesc sa fac in termen de 6 luni declaratie de acceptare a succesiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii mihaela_liviu2012 mihaela_liviu2012 Buna ziua! Am si eu o problema: Tatal meu a murit in data de 29 Martie 2012 si as dori,daca ma poate ajuta cineva,sa stiu daca este neaparat nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune. ajutati-ma va rog. sava88 sava88 In urma cu aproape 4 luni tatal meu a decedat. Acesta detinea 2 aprtamente dintre care unul l-a trecut pe numele fratelui meu in urma cu cativa ani buni, ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune magda popescu magda popescu Buna ziua! Peste 1 luna expira cele 6 luni in care putem face declaratia pt. acceptare succesiune . Este obligatoriu ca apoi dezbaterea succesiunii sa se ... (vezi toată discuția)