avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... va rog un sfat ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

va rog un sfat ...

In anul 1995 lucram la o soc cu capital de stat. Societatea a construit un bloc de locuite (magazin, birouri si spatiu productie) din fonduri proprii. Soc m-ia repartizat o locuinta cu chirie. In 96 soc a scos loc la vinzare.Sa stabilt pretul de soc (nenegociabil) cu avans 10% si restul in rate stabilite de soc .In 99 soc este cumparata de o alta soc privata. In 2002 noua soc ne da in judecata pt ca locuintele au fost vindute fara licitatie. Am cistigat la Jud , Trib si am pierdut la Curtea de apelin 2005. Am deschis dosar de pretentii in 2005.Inretimp soc a intrat in insolventasi sa stabilit un lichidator. Dosarul de pretentiisa jud la jud , trib si afost intors spre rejudecare la jud . La jub mi sa dat un drept de retentie si enorma suma de 8000 ron stabilita de un exp . La Trib imi respinge dreptul de retentie si suma de bani si suspenda dosarul pina la solutionarea falimentului . Acum am facut contestatie in anulare a hot data de Trib unde am invocat art 312 al 2 cpv .Toti avocatii imi spun ca nu mai am sanse. Inrebare: mai am sanse sau nu . Va rog sfatuitima va rog mult mult
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
catalin i, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalin i , utilizator 19:48, 28 Mai 2011
Daca ai o pretentie impotriva falitului faci o cerere in dosarul de faliment.
bun , dar aceasta cerere pe care ar trebui sa o fac,opreste o eventuala somatie de evacuare facuta de un executor jud?
:sorry:
Pretentiile pe care le aveti puteti sa le solicitati direct in dosarul de faliment - asta doar in cazul in care nu sunteti decazut din dreptul de a va inscrie la masa credala.

Somatie de evacuare a unui ex judecatoresc???

In procedura falimentului - ca regula lichidatorii nu platesc executori judecatoresti pentru ca ar creste costurile procedurii.

trebuie sa dati detalii despre evacuare daca vreti un raspuns complet.
Acum ca am pierdut si Contestatia in anulare la Tribunal , Lichidatorul merge la un ex judecatoresc si imi face Somatie de evacuare . asa a mai facut unui vecin. Dar ce nu ma lamureste nimeni e faptul ca in nici o Hot nu scrie ca eu trebuie sa parasesc louinta.
Dar ce scrie in hotarare?

Alte discuții în legătură

Intrebare iovu catalin iovu catalin buna dimineata am o intrebare , pe data de 16 dec 2010am avut termen la trib a ramas sa dea solutia pe data de 22 dec 2010. am scos un certificat cu ... (vezi toată discuția)
Apartamente vandute de societati iovu catalin iovu catalin In anul 1991 o societate cumpara o fundatie de bloc si contruieste blocul din fonduri proprii ( societatea era SA ),in 95 blocul este terminat si dat in ... (vezi toată discuția)
Speta.....cer un sfat aadynna aadynna Prin doua hot ale trib x este obligat sa plateasca suma de… este inscrisa somatia, am dovada, incepe executarea, x introduce o contestatie la executare, ... (vezi toată discuția)