avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare

buna dimineata

am o intrebare , pe data de 16 dec 2010am avut termen la trib a ramas sa dea solutia pe data de 22 dec 2010. am scos un certificat cu solutia data pe data de 31 ian 2011 .De la ce data se poate face contestatie , decind ? de la 22 dec sau 31 ian???
Cel mai recent răspuns: iovu catalin , utilizator 10:29, 7 Februarie 2011
Despre ce fel de HJ este vorba: sentinta, decizie?
Ce obiect a avut actiunea dvs. (sau in care ati fost parte)?
Daca este vorba despre oi sentinta o atacati in termen de 15 zile de la comunicare.
este vorba de o locuinta cumparata de la o societate. acesta e un dosar de pretentii inceput in 2005 judecat la jud -trib intors pt rejudecare la jud ajuns la tribunal. Tribunalulmia luat dereptul de retentie si suma de bani stabilita de jud .(societatea e in faliment eu ma judec lichidatorul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat ... catalin i catalin i In anul 1995 lucram la o soc cu capital de stat. Societatea a construit un bloc de locuite (magazin, birouri si spatiu productie) din fonduri proprii. Soc m-ia ... (vezi toată discuția)
De cand curge termenul de plata asumat prin planul de reorganizare? pati pati Buna ziua Va solicit un raspuns in calitate de creditor in urmatoarea speta: O societate debitoare aflata in procedura reorganizarii judiciare propune ... (vezi toată discuția)
Numar dosar VOVA6 VOVA6 Buna seara . Am o nelemurire . Am avut un proces civil cu numarul 4626/204/2012 . s-a judecat si gata . acum a aparut pe site acelasi numar cu aceleasi ... (vezi toată discuția)