avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita......hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita......hotarare judecatoreasca

Buna ziua,

In data de 26.06.2006 am contractat un credit de nevoi personale de la Banpost.
Am platit creditul pana in 2009 ,dar nu mai stiu exact luna deoarece se incasa de un bancomat iar chitantele vad ca se sterg din cauza imprimarii defectuoase!
In urma desfiintarii postului am ramas fara loc de munca si cu 2 minori in intretinere asa ca nu mai aveam cum plati!
Azi am primit acasa sentintaeliberata de judecatorie cu data de 18 noiembrie 2010 prin care incuvinteaza executarea silita dar in redactarea sentintei se mentioneaza :fara citarea partilor!mai mult se specifica :fara cale de atac!!!!!!!!!!!
Este legala aceasta cale?ce pot face acum?
Mentionez ca sunt coproprietar la adresa unde locuiesc dar ca in urma decesului sotului nu am facut succesiunea iar pe 1/3 din casa figureaza alti proprietari!
Normal eu figurez in acte cu alt nume(numele sotului) iar diviziunea nu este facuta pe aceasta proprietate!
Momentan nu am alte venituri si nici alte bunuri care sa fie dovedite ca fiin ale mele.......
Ce ma sfatuiti sa fac?care ar fi calea legala sa-mi pot proteja copiii????????

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 13:42, 13 Mai 2011
e complicat de explicat..dar aveti o sansa sa va protejati copii.. un avocat bun va trebuie.. bun si ieftin ca nu aveti bani
Pai ma intreb ce pot face azi daca sentinta e data din noiembrie 2010??
Sunteti amabil sa-mi spune-ti cel putin in mare ce am de facut?????
Casa in care locuiesc are mai multi proprietari si nu e facuta diviziunea..se pot atinge de casa daca nici eu practic nu stiu cat si care este partea mea???
Va rog,este o urgenta!!!!!!!!!
Cum vine asta sa va comunice o sentinta data in noiembrie 2010 in mai 2011????#-o
E de neimaginat ce se petrece in tara asta!
Asta nu era nimic........azi merg la banca sa scot extrasele de cont sa vad ce si cat am platit!Ce credeti?pt fiecare luna pentru care voiam extras trebuia sa platesc 2 lei !Calculati din 2006 pana in prezent cati bani mai trebuie inca dati sa poti vedea extrasele cu soldul??????
Mai mult nu mi se comunica in sentinta nici macar suma pentru care voi fi executata......care este taxa pentru executare..........!
Cine stie un caz concret si poate sa imi spuna ce e de facut in astfel de cazuri.......va rog mult!
platitiva datoria...
se pot atinge si posibil ca deja sa o fi facut de tot ce va apartine sua la care aveti dreptul.
verificati sa nu aveti vro somatie inscrisa deja in CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand fac contestatie la executare ? stef56 stef56 1. in iul 2007 am facut un credit cu buletinul in baza salariului 2. creditul a fost facut pe o perioada de 5 ani 3. din sept 2010 nu am mai platit 4. in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva sEid sEid Buna seara , Am o sentinta definitiva pentru desfintare / demolare constructive fara autorizatie ( 2 ziduri exterioare dar prin desfintarea lor as darama ... (vezi toată discuția)