avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare retea electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare retea electrica

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot dona sau ceda prin act notarial reteaua electrica pe care am facut-o pe banii mei celor de E-ON Moldova?

Cazul meu: casa noua, nevoie de retea electrica din 2 stalpi, inceput umblatura, obtinut actele, semnat contractul de racordare. Aceasta retea se leaga la o alta retea electrica care este proprietatea cuiva. Cei de la E-ON Moldova au considerat, gandit, socotit ca nu este nevoie ca eu sa platesc compensatie baneasca proprietarului retelei la care eu ma racordez.

Proprietarul suparat foarte rau ameninta sa ma dea in judecata pentru racordare ilegala, sa taie firele. Nu imi plac scandalurile si atunci prefer sa cedez sau sa donez aceasta retea facuta pe banii mei celor de la E-ON. Sa se judece ei cu cine vor si oricand. Eu vreau doar curent electric.

Se poate face aceasta donatie, cedare sau alta formula si unde ar trebui sa merg?

Multumesc foarte mult si precizez ca imi sunteti de un real ajutor.
Cel mai recent răspuns: bluess , utilizator 08:56, 17 Mai 2011
Buna ziua. Revin asupra acestui subiect. Poate ar trebui sa-l mut in alta sectiune? Va rog, directionati-ma intr-un fel. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecin - prelungirea retelei electrice, eon iasi andreipotorac andreipotorac Salut! Este primul meu post in acest forum, si ma bucur foarte mult pentru ceea ce faceti! Problema mea pe scurt este urmatoarea. In Iasi, Bucium, se ... (vezi toată discuția)
Acord notarial bluess bluess Buna ziua. Va multumesc daca m-ati putea ajuta. Am construit o casa. Acum am inceput procedurile de racordare la energie electrica. Trebuie sa fac o extindere ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)