avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cand 2 persoane se divortiaza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cand 2 persoane se divortiaza

Buna ziua am fost casatorita si am 2 copii sant divortata Judecatoru a decis ca copii sa ramana la fostu sot ,eu am plecat in Italia sa lucrez am cunoscut un italian si peste 5 luni o sa avem un copil traim inpreuna,la copii le platesc pensie alimentara ,.Au trecut 3 anni acuma nu mai am posibilita sa le trimit pentruca nu mai lucrez ,fostu sot ma ameninta ca ca se duce si omoara mama mea ,ca da foc la casa ,ca cand ma duc acasa ma omoara si pe mine, de cand am divortat ma ameninta mereu ,dar daca o persoana nu are cu ce sa plateasca trebuie sa se duca la furat .as vrea sa stiu ce sar putea face sa am o viata fericita?[
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:59, 13 Mai 2011
Obligatia de mama a celorlalti doi copii , chiar daca ati nascut inca un copil din alta relatie subzista in continuare.
Nu trebuie sa uitati ca sunteti si mama celorlalti doi
Puteti formula o actiune de reducere a pensiei de intretinere , urmand a se lua in calcul venitul minim pe economie si faptul ca aveti inca un copil.
Eu cred ca in aceasta consta fericirea pe care o cautati pentru ca in situatia in care nu va veti ajuta si ceilalti doi copii , fericirea pe care o cautati nu poate exista sau nu poate fi deplina.
Totusi sunteti mama ...





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot - jigniri emy870 emy870 Buna ziua san divorzata de 5 anni avem doi copii care sant la iel judecatoru nu a vrut sa mi dea mie le trimit pensie. Io sant in italia sant casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Vreau un alt copil Emilia87 Emilia87 Buna ziua sant divortata am 2 copii cu fostu sot, copii sant la el platesc pensie alimentara acuma traiesc cu un alt om si el vrea un copil .Daca fac un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot Emilia87 Emilia87 Buna ziua asi avea si eu intrebare am stat casatorita patru ani am doi copii am divorziat copii sant la fostu sot platesc 100 de euro pe luna lucrez in italia ... (vezi toată discuția)