avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru intrari - iesiri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru intrari - iesiri

Am si eu o nelamurire ,doresc sa ma ajutati ca nu stiu daca contractele de prestarii servicii se trec in acest registru cu nr de inregistrare,sesizari din partea locatarilor ,raspunsuri la sesizari sau mai axact ce se trece in registru intrari iesiri??Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:33, 14 Mai 2011
In acel registru se completeaza intreaga corespondenta primita si emisa de catre asociatia de proprietari,in activitatea pe care o desfasoara cu proprietarii si tertii,
parteneri contractuali,furnizori de servicii,autoritati ,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract cu institutii publice cristi_net cristi_net Buna ziua, Am infiintat o firma noua de curand si avem in vizor colaborarea cu cateva institutii publice. Mai exact, urmeaza ca noi sa prestam anumite ... (vezi toată discuția)
Evidenta intrari-iesiri ypo ypo Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare ... (vezi toată discuția)