Am cumparat o casa in Martie 2011 si aceasta proprietate a avut un partaj judecatorec care parinti au inpartit la cei 2 frati apoi sa finalizat prin instanta si sa pronuntat o sentinta civila definitaiva si irevocabila apoi eu in calitate de cumparator am platit absolut toate cheltuielile banci,datori personale,bani da-ti prop in conventia stabilita ,lucrarea de cadastru , actele notariale intotalitate ,taxe si amenzile proprietarului la financiar si absolut tot ce-a avut el de platit.
Conventia am finalizato prin actul de vanzare - cumparare si care am platit si restul sumei de bani stabilita iar acum din nou am fost contactat de catre fostul proprietar ca mai doreste din nou alti bani .
Ce poate sa faca el in cazul asta ? Actul de Vanzare -Cumparare mai poate fi atacat in vreun fel de catre el ?
Daca acest contract de vanzare cumparare a fost incheiat la notarul public (autentificat), daca prevede ca s-a platiti integral pretul si nu exista nici un fel de clauze, nu mai poate fi atacat in nici un fel. Banuiesc ca s-a facut si intabularea sa.