avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actul de Vanzare -Cumparare poate fi atacat vreodata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actul de Vanzare -Cumparare poate fi atacat vreodata in instanta ?

Am cumparat o casa in Martie 2011 si aceasta proprietate a avut un partaj judecatorec care parinti au inpartit la cei 2 frati apoi sa finalizat prin instanta si sa pronuntat o sentinta civila definitaiva si irevocabila apoi eu in calitate de cumparator am platit absolut toate cheltuielile banci,datori personale,bani da-ti prop in conventia stabilita ,lucrarea de cadastru , actele notariale intotalitate ,taxe si amenzile proprietarului la financiar si absolut tot ce-a avut el de platit.
Conventia am finalizato prin actul de vanzare - cumparare si care am platit si restul sumei de bani stabilita iar acum din nou am fost contactat de catre fostul proprietar ca mai doreste din nou alti bani .
Ce poate sa faca el in cazul asta ? Actul de Vanzare -Cumparare mai poate fi atacat in vreun fel de catre el ?

:foottap:
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 20:39, 15 Mai 2011
Buna ziua !
Daca actul de vanzare-cumparare a fost incheiat in forma autentica , nu mai are ce face ....
Daca acest contract de vanzare cumparare a fost incheiat la notarul public (autentificat), daca prevede ca s-a platiti integral pretul si nu exista nici un fel de clauze, nu mai poate fi atacat in nici un fel. Banuiesc ca s-a facut si intabularea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare avocat nicomaz nicomaz buna ziua as avea o nelamurire va rog se poate face un act de vanzare cumparare cu ajutorul unui avocat?se poate evita notarul? precizez ca vanzarea se va ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Maria chereji Maria chereji In 2008 am cumparat o garsoniera .Persoana de la care am cumparat-o era al 3 -lea proprietar. Primal este contract este facut intre Urbana si o persoana,insa ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare emine emine Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate utiliza acest tip de antecontract pt vanzarea unui imobil Mentionez ca abia acum depun actele pt intabulare, ... (vezi toată discuția)