avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie cic salariat si pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie cic salariat si pfa

Buna ziua,

Realizez venituri si din salarii si din activitati independente. Am citit in lege ca la calculul indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului se cumuleaza veniturile.Venitul net lunar din salariu este 2000. Ma intereseaza care este baza de calcul avand in vedere ca pentru activitatea independenta am depus pentru anul 2011 o declaratie de venit estimat pentru suma de 7000 brut si platesc un impozit de 280 lei pe trimestru, dar am realizat pe 2011 un venit real de 16000 lei. Pe baza caror documente se calculeaza venitul din activitati independente?
M-ar interesa si actul normativ in care pot gasi acest calcul.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:00, 16 Mai 2011
legea nr. 111/2010 privind indemnizatia pentru ctesterea copilului are in vedere veniturile impozabile, deci daca veti plati impozit la vernitul real acesta se va lua in calcul nu cel declarat anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare indemnizatie cic salariu+pfa lana1 lana1 Buna ziua, Sunt angajata a unei firme de 2 ani, dar am si PFA, prestand servicii pentru aceeasi firma. Venitul de pe cartea de munca e cam de doua ori mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere si ingrijire copil intreprindere individuala larisa-m larisa-m Buna seara In ce conditii beneficiaza de indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil pana la varsta de doi ani un titular de intreprindere ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de oug111 turcut turcut buna ziua imi explicati va rog si mie punctul urmator din OUG 111/2010 ·        Art 13 alin (5): ” in cazul veniturilor din ... (vezi toată discuția)