avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cauza amanata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cauza amanata

Buna ziua,

De cate ori se poate amana o cauza intr-un proces, avand acelasi motiv, "Revenire cu adresa" catre intimat?
Eu am cerut si am motivat judecata in lipsa, doar ca este a 4-a oara cand se amana pe acelasi motiv.

O zi buna,
Calin
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:52, 17 Mai 2011
Nu aveti ce sa faceti pentru ca litigiul sa se termine mai repede. Puteti, eventual, sa va prezentati la urmatorul termen si sa solicitati instantei sa aplice amenda judiciara intimatului, dar asta nu garanteaza aplicarea amenzii si comunicarea relatiilor de catre intimat.

Amenzile judiciare sunt aplicate numai de catre instante, pentru fapte care impiedica desfasurarea normala a procesului. In functie de relatiile solicitate, pot fi incidente prevederile art. 108 ind. 1, pct. (2) lit. e) sau lit. f) Cod procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca nici la al doilea termen nu ma prezint? alinus21 alinus21 buna seara! As dori sa stiu ce se intampla daca nu pot ajunge la termen. Sunt petent. Mentionez ca este al doilea termen, nici la primul nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuzarea completului de judecata la fiecare termen. ce se poate face? vasi2007 vasi2007 Ce se poate face in cazul in care partea adversa formuleaza verbal cerere de recuzare a completului de judecata la fiecare termen iar ulterior nici nu o depune ... (vezi toată discuția)
Contestatie - amenda pt expertiza contabila nefinalizata voica57 voica57 am avut de facut o expertiza contabila pt recalcularea unei pensii si din motive bine intemeiate nu am reusit s-o finalizez. am depus la judecatorie motivul ... (vezi toată discuția)