Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 emil6702	                   

In 1999 3 mostenitori depun cerere pt reconstituirea dreptului de proprietate.
In 2000, primaria locala emite titlu de proprietate doar pt 2 mostenitori ... (vezi toată discuția)
	                    emil6702	                   

In 1999 3 mostenitori depun cerere pt reconstituirea dreptului de proprietate.
In 2000, primaria locala emite titlu de proprietate doar pt 2 mostenitori ... (vezi toată discuția)

gabriel13	                   

locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel13	                   

locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)

rallu28	                   

Buna ziua.
As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta:
In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)
	                    rallu28	                   

Buna ziua.
As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta:
In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)