avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident - parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident - parte vatamata

Sunt parte vatamata intr-un dosar din cauza unui accident auto ,parchetul a dat neinceperea urmaririi penale impotriva vinovatilor am facut plangere la judectatorie ,plangerea a fost admisa s-a desfiintat ordonanta si sa cerut redeschiderea penala impotriva celor din dosar ,iar istanta a dispus efectuarea unei expertize auto,aceasta fiind facuta dar dupa ce expertiza a venit la dosar, intre timp s-a facut si o expertiza grafoscopica a procesului-verbal de cercetare la fata locului din noaptea accidentului,expertiza facuta de INEC iar expertul criminalist oficial a dat urmatoarea concluzie"ca la procesul verbal de cercetare la fata locului au fost falsificate semnaturile expertului criminalist si a martorului asistent.
Expertiza auto mai este valabila daca in procesul verbal de cercetare la fata locului au fost declarate semnaturile false,mai ales ca acestea au fost facute de seful circulatiei?
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 00:57, 17 Mai 2011
In cazul solicitarii unor despagubiri civile , privind avariile aduse autoturismului , expertiza auto este necesara , ea fiind cea care le consemneaza(descrie).
este o problema tare delicata care o sa necesite neaparat angajarea unui avocat.
din moment ce actele/expertize au fost ca urmare a unui proces verbal de constatare cu semnaturi falsificate, toata cercetarea va fi reluata incat sa se afle purul adevar.
Avocatul meu s-a dat cu partea adversa (avocatii sunt nas si fin).
Tratati cu avocatul rezilierea contractului de asistenta juridica pe cale amiabila ,prin restituirea unei parti din contravaloarea acestuia(cea pentru munca neprestata)
Angajati eventual un alt avocat.
Nu complicata ci foarte complicata deoarece procurorul nu vrea sa tina cont de expertiza INEC-lui,eu cerand ca dosarul sa fie trimis la politie pentru continuarea cercetarilor.

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu art.249 cp Mihai Strimbeanu Mihai Strimbeanu Un accident de circulatie in urma caruia a avut loc vatamarea grava a unei persoane,distrugere unui autoturism si decesul unei bovine.La locul producerii ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie, suspect! (cercetare penala ca si inexistenta) Silviu_2016 Silviu_2016 Buna ziua, Nu intru in detalii, ca nu are sens. Pe scurt, in urma unui accident de circulatie soldat cu victima decedata, am depus plangere penala impotriva ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica eugen82 eugen82 am facut plingere penala impotriva unei persoane care a falsificat un act de care ulterior s-a si folosit a scris un text si a falsificat asa-zisa semnatura a ... (vezi toată discuția)