avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model plangere penala pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model plangere penala pentru inselaciune

Buna ziua ,
Am nevoie de un ajutor .
Lucrez ca si coordonator Avon atat pe numele meu cat si pe numele sotului . Pt a inscrie cat mai multe persoane pentru a-mi forma o echipa cat mai mare mi-am facut un site pt care platesc reclama google .

Asa am fost contactata de o persoana , acea persoana s-a dovedit a fi de rea vointa .
Am inscris-o la mine in echipa mai exact in echipa sotului , dar ea m-a rugat insistent prin telefon si prin messinger sa o ajut sa mai dea o comanda ca are mai multi clienti si nu poate sa sii piarda ... etc . Eu am ajutat-o dand-ui o parte din comanda pe numele meu , comanda in valoare de 191.74 lei , si am trimis-o pe adresa ei de livrare , promitandu-mi ca-mi va achita factura.
Ea a preluat comanda (i-am dat eu cnp-ul meu ca sa o poata prelua) dar nu a mai achitat .
In prezent am o datorie catre Avon pe numele meu .

As dori sa ma ajutati cu un model de plangere penala , am urmatoarele acte doveditoare : formularul de contact complectat de ea pe siteul meu , conversatiile de pe messinger, copia ei de buletin , si borderoul de ridicare al coletului in care apare semnatura ei si adresa ei .
As dori sa fac o plangere pt inselaciune la politie .
Sunt constienta ca am acte doveditoare putine , dar poate am sanse .

Va multumesc din suflet .
Cel mai recent răspuns: Ersin Dervis , Consultant resurse umane 13:52, 16 Iunie 2011
pe google sunt nenumarate modele de formulare insa nu sunt practice deoarece nu ofera un ajutor real prin faptul ca fiecare spetza este diferita.
cel mai bine este sa va adresati unui cabinet de avocatura ca sa va formuleze plangerea.
ma poate ajuta cineva aici cu formularea ? va multumesc .
Persoana in cauza nu mai poate fi contactata?nu mai raspunde la telefon? adica ati intrebat-o despre suma datorata? poate nu a primit banii de la clienti sau poate este doar o neintelegere. sfatul meu este sa faceti un minim de verificari si apoi sa formulati plangerea.
Am facut toate verificarile necesare ,
Nu mai raspunde la telefon .
Acum s-au format foarte multi tepari pe internet care se inscriu chiar si cu copii de buletin false , lasa facturi neachitate etc ...

Am verificat .
Am vorbit cu ea la inceput si mi-a promis ca achita .... am asteptat in defavoarea mea pt ca acum sunt cu datorie catre avon cu penalitati , si cu dosar la recuperatori , prima somatie e pe drum , iar apoi daca vreau un imprumut apar in baza de date cu aceasta datorie ....

Deci , am facut verificari .

Sincer am crezut ca cineva ma va ajuta macar cu o idee o indrumare ... am cautat modele pe net ,.... nimic bun pt mine ...

Imi iau speranta ca cineva ma va ajuta de aici ..

Puteti face plangere la politie pentru inselaciune, dar daca e vorba doar de suma de 191 RON nu prea isi are rostul sa va obositi.

Alte discuții în legătură

Folosirea ilegala a datelor si semnaturii gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. In urma cu 8 ani ,m-am inscris ca reprezentant vanzari la firma Avon Cosmetics Romania pe baza unui buletin valabil cu date din judetul Buzau. Am ... (vezi toată discuția)
Inselatorie! july_a34 july_a34 Buna ziua! Acum 2 saptamani am dat o comanda pe internet pentru niste perechi de pantofi.....pentru fiecare pereche am platit un avans de 30 ron......deci in ... (vezi toată discuția)
Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)