avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Premiu nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Premiu nastere copil

BUNA SEARA,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat si o parere avizata in urmatoarea problema:
-Daca sotul a beneficiat de premiul pentru nasterea unui copil,eu mai pot beneficia de acest premiu?Am inaintat cererea catre conducerea societatii,dar mi s-a solicitat o adeverinta de unde sa rezulte daca sotul a primit sau nu acest premiu,iar in situatia in care a primit premiul ,eu ca mama nu mai pot beneficia de acesti bani

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 18 Mai 2011
Fostul CCMN prevede acordarea ajutorului pentru nastere pentru sot numai in conditiile in care mama nu era salariata.
Prin urmare, in conditiile in care mama este salariata , atunci sotul nu beneficia de acest ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de acordare premiu de nastere VBF VBF Buna ziua, Sotia mea, dupa ce a nascut, a depus la angajator cererea pentru acordarea premiului de nastere conform articolului 51 din CCM (2007-2010) si a ... (vezi toată discuția)
Ajutor material pentru nasterea copilului din partea angajatorului cristian82 cristian82 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in situatia care o voi descrie mai jos. Sotia mea se afla in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani, din ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru nasterea copilului. TALIOARA TALIOARA Buna seara, ma puteti ajuta cu o lamurire : Care dintre parinti poate beneficia de ajutorul pentru nasterea unui copil? Se acorda ambilor parinti? sau ... (vezi toată discuția)