Serban Tanase 
	    	Consultant asigurari

Serban Tanase 
	    	Consultant asigurari	    

ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
 ContSters82289, utilizator 	
			 ContSters202274 
	    	Utilizator

ContSters202274 
	    	Utilizator	    

alina94 
	    	Utilizator

alina94 
	    	Utilizator	    

ContSters202274 
	    	Utilizator

ContSters202274 
	    	Utilizator	    

ContSters202274, utilizator
 ContSters202274, utilizator 	
			 utilizator_nou94	                   

Buna ziua, de curand am vorbit cu o persoana, o fata care are 16 ani.Aceasta are probleme in familie, gen parintii o cearta, o bat din orice motiv, uneori ... (vezi toată discuția)
	                    utilizator_nou94	                   

Buna ziua, de curand am vorbit cu o persoana, o fata care are 16 ani.Aceasta are probleme in familie, gen parintii o cearta, o bat din orice motiv, uneori ... (vezi toată discuția)

Byancka	                   

Buna.Am 14 ani si am o problema de cand sunt mica.Tata ma tot bate zilnic din orice motiv.Nu ma lasa afara numa pana la 7 maxim 8.Am o sora de 21 de ani pe ea ... (vezi toată discuția)
	                    Byancka	                   

Buna.Am 14 ani si am o problema de cand sunt mica.Tata ma tot bate zilnic din orice motiv.Nu ma lasa afara numa pana la 7 maxim 8.Am o sora de 21 de ani pe ea ... (vezi toată discuția)

anamaria0708	                   

buna ziua am si eu o problema care observ ca persista de cativa ani . in cateva zile voi implini varsta de 18 ani iar problemele au inceput de la varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
	                    anamaria0708	                   

buna ziua am si eu o problema care observ ca persista de cativa ani . in cateva zile voi implini varsta de 18 ani iar problemele au inceput de la varsta de 15 ... (vezi toată discuția)