gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

utilizator_nou94 
	    	Utilizator

utilizator_nou94 
	    	Utilizator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 alina94	                   

Buna ma numesc Alina am 17 ani ,mai am o surioara  in varsta de 14 ani. Problema mea este urmatoarea... am plecat de acasa impreuna cu sora mea deoarece am ... (vezi toată discuția)
	                    alina94	                   

Buna ma numesc Alina am 17 ani ,mai am o surioara  in varsta de 14 ani. Problema mea este urmatoarea... am plecat de acasa impreuna cu sora mea deoarece am ... (vezi toată discuția)

Queen10	                   

Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
	                    Queen10	                   

Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)

anastasia02	                   

Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti.
Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare.
Provin ... (vezi toată discuția)
	                    anastasia02	                   

Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti.
Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare.
Provin ... (vezi toată discuția)