avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită acte pamant
Discuție deschisă în Executare silită

acte pamant

Buna ziua,

Bunica sotiei mele are dori sa ne dea niste pamant gratuit .Singura problema e ca cel care are actele pamantului este unul din baietii ei.Acesta din urma refuza sa ne dea actele iar bunica fiind batrana nu se poate pune cu el.Ce ne-ati sfatui?.

Multumesc,

Dragos Ionita
Cel mai recent răspuns: dragospirnut , utilizator 22:23, 18 Mai 2011
aveti posibilitatea obtinerii unui duplicat dupa actele originale si, ulterior, se incheie un contract de vinzare cumparare sau donatie.
Multumesc pt raspuns,de unde as putea obtine aceste documente? O zi buna,
Dragos Ionita.Bunica ar trebui sa mearga cu mine la institutia respectiva?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
dragospirnut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)
4 decese, 5 spete mostenire krysstyana krysstyana Buna seara, Mi-ar fi de mare ajutor cateva informatii juridice privind situatia in care ma aflu. Decesul socrului meu a fost primul apoi decesul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare in familie nerespectat lori_margo lori_margo va rog sa-mi dati ceva sugestii privind o vanzare cumparare intre nepoata si bunici cu urmatoarele mentiuni Este vorba despre un teren scump situat in nordul ... (vezi toată discuția)