avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Examen expert contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Examen expert contabil

Buna ziua! Aş avea câteva întrebări cu privire la acest examen:
-se dă din contabilitate,fiscalitate,etc,dar se dă o nota pentru fiecare sau este o notă generala?
-cum aflăm rezultatele?
-putem sa-l programăm pe mai multe sesiuni?în sensul că într-o sesiune putem da contabilitatea şi în alta restul materiilor?
-este suficientă bibliografia afişată pe pagina ceccar-ului?
Multumesc în avans.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:35, 19 Mai 2011
Buna ziua.
Se acorda o nota pentru fiecare si la urma se face o medie.
Rezultatele se afiseaza la sediu ceccar de care apartineti (uneori si pe site)
Nu puteti da in mai multe sesiuni ce spuneti, daca a-ti picat la o materie...........
In mod normal, da este suficienta bibliografia, dar trebuie sa aveti si ceva cunostinte practice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Felicitari definitivilor Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Afisate pe site-ul Bar-ului Bucuresti rezultatele la examenul de definitivat sesiunea 2009. Felicitari admisi, mult succes celor care vor contesta ... (vezi toată discuția)
Despre contestatii cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua. In primul rand tin sa ii felicit pe colegii alaturi de care am sustinut examenul de admitere in barou, care au luat examenul. Din nefericire, sunt ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)