avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de succesiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de succesiune

Buna ziua. Se implinesc 14 ani de la decesul tatalui, iar in luna mai, 2011, a decedat si mama. Sunt unicul mostenitor. Dupa decesul tatalui nu s-a facut nicio succesiune. Trebuie sa fac dupa ambii parinti acum. Ce acte, ce taxe trebuie sa am, respectiv sa platesc, pentru a intra in posesia mostenirii. Va multumesc, astept raspunsurile Dvs.
Cel mai recent răspuns: allessandra , utilizator 10:40, 23 Mai 2011
Mergeti la notariat si solicitati o succesiune extinsa, (actele si costurile notarul vi le spune) ..:((
Am fost la un notar, mi s-a spus 1000 lei taxa dupa tata, iar dupa mama 700lei. Vroiam sa stiu alte preturi si daca sunt si alte costuri suplimentare. Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Succesiune lml lml Buna ziua, Tatal meu a decedat , mama este in viata si vroiam sa stiu daca trebuie sa mai fac succesiunea daca sunt singura mostenitoare? (vezi toată discuția)
Termen de acceptare mostenire:unic mostenitor barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum trebuie sa procedez. Ambii parinti au decedat: -mama in august 2007 -tata in 11.10 2009 Sint unica ... (vezi toată discuția)