dupa o viata de muncaa si corectitudine.#-o..de o luna am ajuns la concluzia ca e mai bine pt copiii mei sa incep o noua provocare...voi depune dosar de emigrare in canada........................;)
nu e totuna.....Canada are nevoie de forta tanara si primeste emigranti.....dupa o seria de proceduri......acolo voi primi automat asistenta sociala.....pe langa fata de 17 ani mai am una de aproape 4 ani:D. sunt obisnuita sa o iau de la zero....
sunteti exact in situatia in care am fost si eu ,cand dupa un proces de div si partaj cu aceleasi procente ca si ale dvs...si care inca nu s-a terminat...imi doream cu disperare sa plec din aceasta tara ,unde cuibul coruptiei se afla tocmai in justitie!ceea ce am aflat in acesti 3 ani de procese este greu de imaginat,cel putin mintea mea nu putea concepe ca este posibil sa se intample asa ceva in justitie.m-am revoltat,am spus sus si tare tot ce gandesc si pana la urma s-a intamplat ceva cu mine sau in mintea mea.am inceput sa vad altfel lucrurile,cu mai mult calm si mai multa ratiune si sa imi dau seama ca am facut deja destule schimbari in viata fiicei mele si ar fi prea greu ptr noi acum sa o luam de la capat in alta tara,mai ales ca situatia economica si politica este destul de grea cam peste tot .am discutat si cu fiica mea acest aspect si ea chiar nu isi doreste sa plece de langa prieteni,bunici,etc. eu ma alatur prietenilor de pe avocatnet si va urez multa bafta si sa realizati ceea ce va doriti si sa discutati si cu fetele dvs aceste schimbari pe care va doriti sa le faceti.numai bine va doresc si mai vb.
Adoptie
andre-canada
Ma aflu in urmatoarea situatie: Am emigrat in Canada, impreuna cu fiica noastra si cu nepotica noastra (fiica fiicei). Nepotica a obtinut statutul de rezident ... (vezi toată discuția)