Gabriel Zagrean 
	    	Avocat

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

Cererea reconventionala se solutioneaza de insanta competenta sa judece cererea principala pot.art.17CPC chiar daca a fost disjunsa?
~ final discuție ~
 mihaela904	                   

am nevoie de  cerere reconventionala  ma poate ajuta cineva?va multumesc (vezi toată discuția)
	                    mihaela904	                   

am nevoie de  cerere reconventionala  ma poate ajuta cineva?va multumesc (vezi toată discuția)

gina_gina	                   

Buna seara!Rog pe cei care ma pot ajuta ,sa mi rasp si mie la cateva intrebari....Ce este o cerere reconventionala?Cum trebuie formulata aceasta cerere?Cand se ... (vezi toată discuția)
	                    gina_gina	                   

Buna seara!Rog pe cei care ma pot ajuta ,sa mi rasp si mie la cateva intrebari....Ce este o cerere reconventionala?Cum trebuie formulata aceasta cerere?Cand se ... (vezi toată discuția)

catag_ro	                   

Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune care este termenul limta de depunere a cererii reconventionale. Mentionez ca la primul termen am solicitat instantei ... (vezi toată discuția)
	                    catag_ro	                   

Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune care este termenul limta de depunere a cererii reconventionale. Mentionez ca la primul termen am solicitat instantei ... (vezi toată discuția)