Buna. Am parcat intr-o dimineata in cluj, pe dorobantilor. Mergeam la o conferinta pe ora 9:00. Am traversat strada si am mers la parcometru sa iau tichet, dar pe el scria "Nefunctional". M-am uitat in jur si nu am vazut altul, asa ca am facut o poza ecranului pe care era afisat mesajul si cateva poze zonei, am traversat din nou strada si am plecat la conferinta. Cand am iesit in pauza de la 11:00 sa merg sa-mi iau tichet am gasit deja nota de constatare in geam. As vrea sa contest. Cum sa procedez? Am sau nu castig de cauza? As vrea daca poate cineva sa-mi dea un raspuns cat mai urgent, ca sa nu treaca cele 48 de ore. Multumesc.:stunned:
Eu cred ca aveti castig de cauza, Aveti poza cu parcometru defect si tot odata faceti dovada ca sunteti de buna-credinta si solicitati anularea p-v. (martori ca ati fost la conferinta,,,:stunned:)
In termen de 15 zile de la comunicarea PV,formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Va multumesc pentru raspunsuri. In acest moment nu am primit proces verbal. E doar o nota de constatare pe care nu scrie daca pot sau nu sa o contest. In plus ce am observat era ca in cazul numarului masinii e o litera gresita in loc de "E" e "F". :)