avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal parcare cu numarul masinii gresit si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal parcare cu numarul masinii gresit si parcometru era defect

Buna. Am parcat intr-o dimineata in cluj, pe dorobantilor. Mergeam la o conferinta pe ora 9:00. Am traversat strada si am mers la parcometru sa iau tichet, dar pe el scria "Nefunctional". M-am uitat in jur si nu am vazut altul, asa ca am facut o poza ecranului pe care era afisat mesajul si cateva poze zonei, am traversat din nou strada si am plecat la conferinta. Cand am iesit in pauza de la 11:00 sa merg sa-mi iau tichet am gasit deja nota de constatare in geam. As vrea sa contest. Cum sa procedez? Am sau nu castig de cauza? As vrea daca poate cineva sa-mi dea un raspuns cat mai urgent, ca sa nu treaca cele 48 de ore. Multumesc.:stunned:
Cel mai recent răspuns: ralu_m , utilizator 10:11, 20 Mai 2011
Eu cred ca aveti castig de cauza, Aveti poza cu parcometru defect si tot odata faceti dovada ca sunteti de buna-credinta si solicitati anularea p-v. (martori ca ati fost la conferinta,,,:stunned:)
In termen de 15 zile de la comunicarea PV,formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
~ Conținut șters la cerere ~
Sigur ca aveti sansa dar primul pas este sa depuneti contestatie si apoi veti aduce in sustinerea contestatiei probele dv.
Va multumesc pentru raspunsuri. In acest moment nu am primit proces verbal. E doar o nota de constatare pe care nu scrie daca pot sau nu sa o contest. In plus ce am observat era ca in cazul numarului masinii e o litera gresita in loc de "E" e "F". :)

Alte discuții în legătură

Nota de constatare parcare tudor9 tudor9 Buna ziua, doresc sa contest o amenda contraventionala pt parcare fara tichet si nu stiu daca as avea castig de cauza. Astfel doresc sa obtin un punct de ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina de pe proprietate privata- profi rom food iliuta20 iliuta20 Astazi in jurul orei 14.30 am parcat masina in parcarea Profi de pe strada Aries din Timisoara Dupa ce am facut cumparaturile (circa 10 minute) am iesit ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)