Ileana Schwarz 
	    	Avocat

Ileana Schwarz 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 w_v_w_v	                   

Buna ziua
In blocul unde locuiesc  exista 3 scari unite.si 2 etaje fiecare.
Primele 2 sunt in linie drepta iar cea de-a 3 scara este unita de cea de-a 2 ... (vezi toată discuția)
	                    w_v_w_v	                   

Buna ziua
In blocul unde locuiesc  exista 3 scari unite.si 2 etaje fiecare.
Primele 2 sunt in linie drepta iar cea de-a 3 scara este unita de cea de-a 2 ... (vezi toată discuția)

alca	                   

Am cumparat de curand un apartament situat intr-o vila in Bucuresti, apart. format din: 
- ap. cu o sup. utila de 57,03 mp situat la parterul vilei + 1 ... (vezi toată discuția)
	                    alca	                   

Am cumparat de curand un apartament situat intr-o vila in Bucuresti, apart. format din: 
- ap. cu o sup. utila de 57,03 mp situat la parterul vilei + 1 ... (vezi toată discuția)

carolinacaro	                   

Pt. a evita cheltuielile care nu sunt deloc mici, am hotarat impreuna cu sotul meu sa rezolvam problema pe cale amiabila, dar avem cateva nelamuriri, la care ... (vezi toată discuția)
	                    carolinacaro	                   

Pt. a evita cheltuielile care nu sunt deloc mici, am hotarat impreuna cu sotul meu sa rezolvam problema pe cale amiabila, dar avem cateva nelamuriri, la care ... (vezi toată discuția)