Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat
 Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat 	
			~ final discuție ~
 marianamirela	                   

A.B. a chemat în judecată pe soţia sa, X.Y pentru a stabili zilele şi orele în care reclamantul să aibă legături cu minorul C.D., cu dreptul de a ... (vezi toată discuția)
	                    marianamirela	                   

A.B. a chemat în judecată pe soţia sa, X.Y pentru a stabili zilele şi orele în care reclamantul să aibă legături cu minorul C.D., cu dreptul de a ... (vezi toată discuția)

silvia76ia	                   

A.B. a chemat în judecată pe soţia sa, X.Y pentru a stabili zilele şi orele în care reclamantul să aibă legături cu minorul C.D., cu dreptul de a lua ... (vezi toată discuția)
	                    silvia76ia	                   

A.B. a chemat în judecată pe soţia sa, X.Y pentru a stabili zilele şi orele în care reclamantul să aibă legături cu minorul C.D., cu dreptul de a lua ... (vezi toată discuția)

emmy_w	                   

Ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez:
Sunt despartit de sotia mea , insa nu am intentat actiunea de divort inca si avem ... (vezi toată discuția)
	                    emmy_w	                   

Ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez:
Sunt despartit de sotia mea , insa nu am intentat actiunea de divort inca si avem ... (vezi toată discuția)