In prezent lucrez la spit jud de urg din tulcea de 14ani si 7 luni, inainte de acest job am mai lucrat aprox 2 ani (1an si 10 luni sau si 11 luni) in alta parte ,am avut 2 concedii de cresterea copilului(la primul copil 8 luni iar la cel de-ai2-lea 2 ani) IN LUNA MAI AM FACUT CERERE LA MANAGER SA-MI RECALCULEZE SPORUL DE VECHIME in bazaoug148/2005 art11 pct7 la care mi s-a raspuns eronat si bineinteles negativ CU ACEST RASpuns am facut sesizare la ITM TULCEA unde mis-a raspuns dupa investigatii ca in baza legii de mai sus mi s-a operat in cartea de munca si per. concediului de crestere de la al2-lea copil ACUM vine partea cea mai interesanta : am primit fluturasul de salariu pe luna iunie unde surprinzator nu mi s-a modificat sp. de vechime cu toate ca ,celorlalte colege ale mele in aceeasi situatie, pe care eu le-am invatat sa depuna o cerere la secretariat, au primit spor de vechime recalculat M-AM INTERESAT LAbiroul personal unde mi s- araspuns ca eu trebuie sa astept nu stiu ce decizie (raspuns) Vi se pare normal si legal toate aceste lucruri ?AR putea sa se lege de per. pe care am lucrat-o inainte ? si v -as mai ruga sa- mi spune-ti in baza carei legi se fac calcularile de vechime si de spor ca poate iar am greutati cu ei si vreau sa stiu sigur ce le arat
VA MULTUMESC PTR. INTELEGERE
aveti o lege speciala de salarizare pentru persoanele din sanatate.perioada 97-98 nu se ia in calcul la vechime conform legii de atunci.in cazul in care sunteti nemultumita de calculul vechimii va adresati instantei competente