avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract transport nisip, pietris
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract transport nisip, pietris

Buna ziua! Suntem o societate comerciala si executam niste lucrari de constructii pentru care avem nevoie de nisip, ca material de constructii. Aproape de santier am gasit pe cineva care isi excaveaza un lac pentru pescarie si ne poate furniza gratuit acel nisip, pietris. Oricum nu are nevoie de el. Precizez ca e vorba de o persoana fizica. Intrebarea este: Avem voie sa transportam nisipul de a el la noi pe drum public si ce contract sau act ar trebui sa inchei cu acea persoana? Multumesc

Alte discuții în legătură

construirea unei case pentru persoana de catre o firma ContSters330987 ContSters330987 SRL pot incheia contract de executare a unei lucrari cu o persoana fizica de \\\\"constructie casa\\\\" daca nu am in obiectul principal de avtivitate codul ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Casă de marcat pentru produse la comandă ida.zoli ida.zoli Bună seara, Suntem un birou de proiectare de arhitectură și amenajări interioare. Activitatea principală este de proiectare. Însă pentru unii din ... (vezi toată discuția)