avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradinita in fata casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradinita in fata casei mele

Buna ziua,
Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot infernal, nu numai glasurile copiilor, ci si sunetele scoase de diverse jucarii, trase, impinse, aruncate. Practic imi vine sa fug de acasa.
Ce ma sfatuiti, ca sa pot readuce linistea in casa mea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: martina0909 , utilizator 19:18, 30 Martie 2016
Sa intelegeti ca este absolut normal zgomotul produs de jucarii, de glascioarele copiilor, poate si al adultilor din acea gradinita...
Daca cineva va va trimite sa faceti reclamatii, cred ca greseste!
Este usor de zis, imposibil de suportat. Sunt la mine acasa si nu ma pot odihni, La 4-5 m distanta de geam, o gradinita intreaga de copii, fac tot zgomotul posibil (chiar le fac placere zgomotele), de dimineata pana seara. Iubesc copiii foarte mult, dar zgomotul este de nesuportat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2011
CristinaCIC, utilizator
Dupa cate stiu, anumite activitati declarate, pentru a primi aprobarea/autorizatia de functionare a sediului, trebuie sa obtina acceptul vecinilor de locatie :hm:
sau macar sa dovedeasca masuri/program de izolare a poluarii (chiar si fonica)
N-ar strica sa faceti o investigatie atat la primarie cat si la Of.Reg.Comertului.
Vreti sa spuneti ca aceasta gradinita nu putea sa existe fara aprobarea mea? Ar fi foarte neplacut sa constat ca mi-a fost falsificata semnatura, sau cine stie ce au declarat ca sa poata obtine aprobare. Chiar am sa ma duc sa ma interesez. Va multumesc foarte mult.
1. Functioneaza gradinite in apartamente de bloc, de stat fiind, avand grupe de peste 25 de prescolari. Apartamentele vecine sunt locuite de proprietari. Or fi avand autorizatie de functionare?!
2. Sunt in curtea lor, la ceva distanta de casa dv. Chiar nu puteti intelege cum functioneaza colectivitatile de prescolari/ elevi?
Au nevoie de acordul vecinilor alte tipuri de activitati. Ce e nociv in prezenta copiilor? Chemati politia sa-i aresteze pe aia mici, ca va deranjeaza!

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)