As vrea sa stiu pe ce perioada se acorda indemnizatia de somaj avand in vedere ca eu am luat dupa facultate somaj timp de 6 luni, iar dupa aceste 6 luni am mai primit o luna in care nu a trebuit sa mai merg sa semnez in carnetel.
1. V-am raspuns si mai inainte ca dvs. nu va incadrati in prevederile OUG 28/2009 deoarece v-ati inregistrat la somaj in 2010.
2. De asemenea v-am spus ca dvs. nu puteati lua indemnizatie de somaj pe o perioada de 7 luni. In ce baza legala?
3. Ne lamurim daca imi spuneti (din carnetul de somer sau din deciziile AJOFM de intrare in somaj si de iesire din somaj) care este prima si care este ultima zi de somaj.
Nu mai am carnetul de somaj pt k mi l-au oprit dar stiu ca am depus dosarul in septembrie 2010 si am primit din octombrie somaj iar ultima luna pentru care am fost sa semnez a fost martie.
1. Daca este asa cum spuneti este vorba de 6 luni de indemnizatie de somaj (nu 7 luni cum sustineti dvs.). Ultima data cand ati vizat carnetul de somer a fost in martie, inainte de expirarea perioadei de somaj.
2. Daca plata indemnizatiei a inceput in cursul lunii septembrie (deci nu de la 1 a lunii) atunci pentru fractiunea de luna din martie ati primit indemnizatia in aprilie.
1. Daca nu spuneti care este prima zi de somaj si ultima zi de somaj nu mai stiu cum sa va fac sa intelegeti.
2. Mergeti si la Agentia de Somaj sa va lamuriti.
Perioada acordare somaj
bader
Am incetat raportul de munca pe data de 28.12.2009 si am depus dosarul pe data de 02.02.2010 cand mi s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj.Atunci mi ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj?
allecs
am lucrat ca agent de paza si ordine la o firma de paza SC.Rotw Guard Security SA de la data de 18 august 2008 cu contract individual de munca pe perioade ... (vezi toată discuția)